Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2007

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ ΔΙΑ ...ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ !!!

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ ΔΙΑ ...ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ !!! :




ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ 'ΟΛΙΣΘΗΜΑ' ... ΔΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ...

Προτεινόμενη Λύσις: α) Ρίξτε λίγο αλάτι στην Πισίνα... β) Μήν παλιμπεδίζετε στα 50+ σας, δέν είστε δεκαοχτάχρονα... γ) Διώξτε όλους τους Υπουργούς κτλ. κτλ. και κλείστε και το 'μαγαζί', μπάς και σταματήσετε να γίνεστε ρόμπα όλοι εκεί πέρα...
Έτσι που τα κάνατε... Λουστείτε τα τώρα... Όχι οτι δέν γίνονται και χειρότερα...!!!
Πάντα μπορούν να γίνουν και χειρότερα..., ειδικά αφού δέν βάζετε μυαλό με τίποτα...

Αναδημοσιεύω (δέν σημαίνει οτι συμφωνώ και 100%) από τον αγαπητό: Δημολόγο, και συγκεκριμμένα : http://dimolog.blogspot.com/
( http://dimolog.blogspot.com/2007/12/blog-post_28.html ) (η εικόνα είναι από άλλο blog, αυτό...
)

"Τελικά υπήρχε κασέτα, σε DVD προφανώς, την οποία είχε το Μαξίμου. Αν η κασέτα είχε μόνο ΡΟZ περιεχόμενο, απορία όλων είναι γιατί άργησε το Μαξίμου να τη δώσει στον Κολιοκώστα; Έπρεπε να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας ο Ζαχόπουλος πρώτα;
Και το μεγάλο ερώτημα. Την τσόντα, όπως λέει το Μαξίμου, γιατί την κρατούσαν; Ποιός την είχε και την έβλεπε; Ποιός δεν ήθελε να τη δώσει; Ήταν τόσο καλή όσο λένε; Πρέπει να την ανεβάσει ο Πρέζας στο You Tube για να μάθουμε την αλήθεια τελικά;"


Και η συνέχεια του προηγούμενου, όπου ο αγαπητός Δημολόγος δίνει ρέστα:
http://dimolog.blogspot.com/2007/12/blog-post_3187.html

ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ είναι ο ρουφιάνος !!!

Η ΑΠΟΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ είναι μία απο τις αρχές της προπαγάνδας. Πρόκειται για μία από τις προσφιλείς μεθόδους που χρησιμοποιεί συνήθως η εξουσία για να θολώνει τα νερά, να αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη, να αποσπά την προσοχή από τους πραγματικά υπεύθυνους...
Ένα παράδειγμα αποπροσωποποίησης : την κασέτα, λέει, με το Ζαχόπουλο και τη φερόμενη ως ερωμένη του την έδωσε στον εισαγγελέα το ΜΑΞΙΜΟΥ.
Δηλαδή, μια ωραία πρωία, το Μαξίμου ξύπνησε πιασμένο από ένα κρύο ρεύμα, τεντώθηκε και αντί να πάει να πλυθεί σκέφτηκε "δε βάζω καμιά τσόντα να γουστάρω"; Πάει λοιπόν στη ντιβιντιέρα, ψάχνει και το χέρι του πιάνει ένα ντιβιντί που δεν το είχε ξαναδεί. Το ρίχνει στα βίντεα και αράζει στον καναπέ απέναντι (το...ΜΑΞΙΜΟΥ). Αρχίζει η ταινία, η εικόνα δεν είναι και πολύ καλή, ακούγονται κάτι φωνές, σκύβει καλύτερα και τι να δει? πρωταγωνιστούσε εκείνος ο χοντρός που ερχόταν που και που για τον Καραμανλή, ο φίλος ντε της κυράς...ο Ζαχόπουλος. "Βρε το αλάνι", σκέφτηκε το...ΜΑΞΙΜΟΥ, "για δες που την κουνάει την αχλαδιά"!
Άξαφνα μια εφιαλτική σκέψη πέρασε στο μυαλό του. "Ρε συ, αυτός έχει θέση, τι ντιβιντί είναι πάλι τούτο, θα μας κάψει, δηλαδή όχι εμένα, εγώ ένα απλό ΜΑΞΙΜΟΥ είμαι, αλλά η κυρά θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει. Μήπως θα έπρεπε να την πάω στον εισαγγελέα;" σκέφτηκε.
Χωρίς να χάσει καιρό, φώναξε το Μπάμπη τον κηπουρό και του λέει, το ...ΜΑΞΙΜΟΥ, "πήγαινε ρε σε κείνον που ήταν εδώ τις προάλλες, εκείνον τον Κολιοκάτι, Κολιοπέτρο, Κολιοκώστα, τέλος πάντων και δώστου αυτό εδώ το ντιβιντί. Πρόσεχε μη μάθει τίποτα το αφεντικό, γιατί θα στεναχωρηθεί πολύ. Ούτε η κυρά, κατάλαβες;" , λέει το ΜΑΞΙΜΟΥ.
Ο Μπάμπης έφυγε σφαίρα και το ΜΑΞΙΜΟΥ συνέχισε να λιάζεται στο χειμωνιάτικο ήλιο, όντας σίγουρο οτι έπραξε το σωστό και οτι ο Κώστας Καραμανλής θα του έλεγε μπράβο για την πράξη του.
Έτσι λοιπόν έφτασε το ντιβιντί στον εισαγγελέα εφετών (και όχι στον Άρειο Πάγο που κανονικά έπρεπε, γιατί...ΜΑΞΙΜΟΥ ήταν αυτό, που να ξέρει το κτίριο που να τη στείλει ακριβώς...).

Και μερικά ακόμα καλά και σχετικά (ή μή) :
http://gskap.blogspot.com/2007/12/blog-post_7329.html
http://gskap.blogspot.com/2007/12/blog-post_3915.html
http://gskap.blogspot.com/2007/12/blog-post_28.html
http://press-gr.blogspot.com/2007/12/blog-post_3078.html
http://press-gr.blogspot.com/2007/12/blog-post_688.html
http://press-gr.blogspot.com/2007/12/dvd.html
http://dimolog.blogspot.com/2007/12/blog-post_5386.html
http://dimolog.blogspot.com/2007/12/blog-post_907.html
http://dimolog.blogspot.com/2007/12/blog-post_4677.html
http://dimolog.blogspot.com/2007/12/blog-post_3187.html
http://pitsirikos.blogspot.com/2007/12/blog-post_21.html
http://pitsirikos.blogspot.com/2007/12/blog-post_23.html
http://pitsirikos.blogspot.com/2007/12/blog-post_28.html
http://pitsirikos.blogspot.com/2008/01/blog-post_9043.html
http://pitsirikos.blogspot.com/2008/01/blog-post_10.html
http://viviangiadikiaroglou.blogspot.com/2008/01/blog-post_08.html
στο οποίο η αγαπητή Βίβιαν μας προτείνει σαφείς και απλούς τρόπους προφύλαξης από ιπτάμενους αυτόχειρες... Ρούχα με Ανθρακονήματα!!! Και προτείνει και αυτή λύση για τους κυβερνώντες ...

Μιά απορία έχω μόνο : Καλά, ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, δέν έχει ακούσει για τα περίφημα
CD-Recorders και DVD-Recorders??? Και 'έβλεπε' (το κτίριο, ντε, μα πού πάει το μυαλό σας ?)
την τσόντα από το πρωτότυπο DVD??? Κάνε μιά κόπια ρε ΜΑΞΙΜΟΥ, να κάτσεις μετά με την υσηχία σου να δείς και την τσόντα!!! Τί τσιγκουνιές είναι αυτές??? Πάλι σε τσίπηδες πέσαμε...

Και τα Βραβεία Blog - Όσκαρ για το 2007!!! http://blogoscars.blogspot.com/

Και το καλύτερο όντως podcast που έχω ακούσει από Πρέζα ΤV και Νεολαία Gr...
Απολαύστε το στο : http://prezatv.blogspot.com/2008/01/podcast-blogo.html
Νά στε καλά παίδες... γράψατε (...πάλι).

Και για να σκάσει (Κι άλλο??? - Ναι! Ναι! Κι άλλο! Κι άλλο!) το χειλάκι μας.... ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2008!!!! (από τον Πιτσιρίκο Uber Alles)
Από οτι βλέπω, θα γελάσουμε πάρα πολύ το 2008, σε καλό να μας βγεί!
Πάρτε και έναν Δεκέμβριο με γουνάκια... (η φωτό από γνωστό επιμορφωτικό περιοδικό ποικίλης ύλης σε ένα καλεντάρι που είχε μέσα...) Έρχεται... με Δώρα... Αλλά όπως λέει... :

Φοβού τον πιτσιρίκο και δώρα φέροντα!

Άντε, Καλά Χριστούγεννα και ΞΕΣΣΑΛωμένο εντελώς το 2008... Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά και σε μερικούς να... ξαναγίνουν άνθρωποι... Από χοντρόπετσοι ρινόκεροι που έχουν γίνει.
Προσωπικά όταν θα αλλάζει ο χρόνος θέλω να ακούω το : LK από Dj Marky & XRS featuring Stamina MC από την Συλλογάρα: Drum & Bass Arena - 50 of the Biggest Drum & Bass Rollers (Mixed by Dj Randall) ή το Conflict από Messiah από την ίδια Συλλογάρα από το 2ον CDίον της (# 15) και μετά το Shake Ur Body από Shy FX & T-Power για να ξεκινήσει καλά το 2008 !!! Τά χω σκίσει ήδη από το πολύ repeat... Και το προτείνω και στους ρινόκερους - ιδανικό και δια αδυνάτισμα...
Α, ξέχασα: και το : D' Ror Yikra από OI-VA-VOI feat Ben Hassan...

via πιτσιρίκος by πιτσιρίκος on 12/20/07



ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2008
: Ο πιτσιρίκος σας ταξιδεύει στη χρονιά που έρχεται - ένα ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο.







ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ


Η νέα χρονιά μπαίνει γαμιώντας. Κλείνει η Ολυμπιακή και ανοίγει η Παναθηναϊκή. Η νέα εταιρία έχει σήμα το τριφύλλι, πετάει μόνο πάνω από την Αθήνα και οι επιβάτες πέφτουν στους προορισμούς τους με αλεξίπτωτα. Αυξάνονται κατά 100% τα τιμολόγια της ΕΥΔΑΠ. Το κίνημα των bloggers καλεί τους πολίτες να σφραγίσουν τις βρύσες, να ανοίξουν πηγάδια και να πλένονται μια φορά το μήνα. Η αντίδραση φέρνει αμέσως αποτελέσματα: οι ταμιευτήρες νερού και οι δεξαμενές πλημμυρίζουν, η Αθήνα γίνεται Βενετία και οι Αθηναίοι κοιμούνται στις ταράτσες με βατραχοπέδιλα. Ανήμερα των Φώτων, κατά τη διάρκεια του αγιασμού των υδάτων στον Υμηττό, ο Γιώργος Καρατζαφέρης βουτάει και πιάνει τον σταυρό, ενώ την ώρα που τον σκουπίζουν με τη μπουρνουζοπετσέτα κάθεται στο κεφάλι του ένας δικέφαλος αετός με οκτώ φτερούγες και δεκαέξι πόδια και του αμολάει μια κουτσουλιά άλλο πράμα. Όλοι το θεωρούν μεγάλη τύχη αλλά ένας ψαροτουφεκάς τρομάζει με το τερατόμορφο πουλί και το καρφώνει με την τρίαινα. Πάλι δεν θα πάρουμε την Πόλη. Η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου με καλεσμένο τον νέο τραγουδοποιό Διονύση Σαββόπουλο καταρρίπτει κάθε προηγούμενο ρεκόρ τηλεθέασης με 90%. Πολλοί φαντάροι βαράνε αναβολές για να μη χάσουν επεισόδιο. Η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας αποκτούν ένα υγιέστατο αγοράκι που είναι φτυστό ο Κάτμαν. Να τους ζήσει.

(από το : http://pitsirikos.blogspot.com/2007/12/2008.html )

Και για το τελείωμα, πάρτε και μιά ολόφρεσκη Κρητική μαντινάδα που μόλις μου έστειλε ένα φιλαράτσι...
"OΣA EINAI TA KAΛAΣNIKOΦ ΣTA ZΩNIANA KPYMMENA TOΣEΣ EYXEΣ KAI ΠIO ΠOΛΛEΣ ΔEΞOY KAI AΠO MENA"
Εορταστικόν, τουλάχιστον!!!!!