Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2007

Μπουρλότο! Φύτευε και μή, ερεύνα!


Αναδημοσίευση από τον Πιτσιρίκο: (http://pitsirikos.blogspot.com/) Το χρονόμετρο, δικιά μου ιδέα!

Μπουρλότο!

Ευτυχώς που υπάρχουν οι εφημερίδες και ενημερώνομαι για τις νέες επαναστατικές πρωτοβουλίες του κινήματος των Ελλήνων μπλόγκερ. Ακούσατε, ακούσατε: Οι Έλληνες bloggers διαμαρτύρονται για τις εξοντωτικές αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ και προσπαθούν να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους να κατεβάσουν τους διακόπτες για 15 λεπτά το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι με σκοπό- όπως λένε- «να δείξουν την αγανάκτησή τους και να αποδείξουν ότι ακόμα παραμένουν ενεργοί πολίτες». Σιγά μην κατεβάσουμε τους διακόπτες! Αυτό δεν είναι αντίδραση αλλά οικονομία στο ρεύμα! Ρε σεις, πάτε καλά; Τι μαλακίες είν’ αυτές; Το ακριβώς αντίθετο πρέπει να γίνει. Μάγκες, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, ελάτε να τινάξουμε τη ΔΕΗ στον αέρα. Στις 12 το μεσημέρι, βάλτε όλες τις ηλεκτρικές συσκευές στην πρίζα. Ανάψτε όλα τα φώτα, θερμοσίφωνες, κουζίνες, καφετιέρες, τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, 300 σειρές με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια, αερόθερμα, κλιματιστικά, υπολογιστές, ξυριστικές μηχανές και ό,τι άλλο σας βρίσκεται εύκαιρο.

Ανάψτε τα όλα μαζί, να γίνει μπλακ άουτ, να παραλύσει η χώρα και τότε θα δείτε για πότε θα μειωθούν οι τιμές των τιμολογίων της ΔΕΗ. Εμείς έχουμε τον διακόπτη!

Για να ακούω παλαμάκια! All time classic! Δικό σας!
πιτσιρίκο, δεν θα ησυχάσω αν δεν δικαιωθεί η Αμαλία - τώρα θέλω να διαβάσω τη συνέχεια του κειμένου...
posted by πιτσιρίκος @ Τετάρτη, Δεκέμβριος 05, 2007

Και ένα ακόμα άρθρο-άποψη για την
παραίτηση του Προέδρου και των τακτικών μελών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα...
από το : http://regimientocinqo.wordpress.com/

Και ένα μικρό σχόλιο (δικό μου) : Είστε σίγουροι κύριοι της Κυβέρνησης οτι θέλετε να αρχίσουν όλοι να αποκαλύπτουν τα Προσωπικά (και όχι μόνο) Δεδομένα όλων των άλλων που γνωρίζουν??? Δηλαδή φανταστείτε μόνο τί έχει να γίνει άν ανοίξουν τις ατζέντες τους όλες οι ... εκδιδόμενες γυναίκες... Κάποτε θυμάμαι είχε γίνει ένας ντόρος... Όχι πείτε μου, δέν είναι καλή ιδέα??? Να πέσει μιά Εισαγγελική Εντολή ανοίγματος όλων των Ατζεντών με τα τηλεφωνάκια που έχουν στην κατοχή τους οι συμπαθέστατες αυτές κυρίες??? Εκεί είναι που θα γίνει (όνομα και πράμα) της "Πουτάνας το Κάγκελο" (και πάλι υπενθυμίζω οτι η λέξη δέν πρέπει να θίξει τις τίμια εργαζόμενες αυτές και εξαιρετικές κυρίες, την εκτίμηση μου προς τις οποίες θεωρώ αδιαπραγμάτευτη! Όπως και το δικαίωμά τους να ... ανοίξουν τις ατζέντες και να πούνε μερικές μόνο εγγραφές σε μερικές και μόνο εφημερίδες...). Πλάκα θά 'χει νομίζω... Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι !!!

Η φωτογραφία είναι και πάλι μιά ευγενική προσφορά του Καλτσόβρακου! All Rights Reserved. Για να δημοσιεύσετε κάποια παρακαλώ επικοινωνήστε με το... Καλτσόβρακο και όχι με μένα.