Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Ασκήσεις κωλοτούμπας

Ασκήσεις κωλοτούμπας

τάδε έφη SLY Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011 , 10:47 μμ

Ο Καρατζαφέρης δήλωσε σήμερα στον 9,84:

Για μας οι συγκεκριμένοι αντιπρόσωποι της τρόικας είναι "persona non grata". Πρέπει να τους αλλάξει η ΕΕ και να μας φέρει ανθρώπους με περισσότερο πολιτικό πολιτισμό και ευγένεια προς την χώρα που τους φιλοξενεί.Δεν τους δέχθηκα ούτε πρόκειται να τους δεχθώ, ούτε το κόμμα θα έχει καμιά κουβέντα μαζί τους οσάκις το επιθυμήσουν. Με προσέβαλαν μέσα στο σπίτι μου. Να φέρουν άλλους. Και με ενόχλησε πιο πολύ και το "υφάκι". Αυτοί άλλωστε είναι υπάλληλοι των Ευρωπαϊκών Οργανισμών στους οποίους συμμετέχει η χώρα μας. Οι διακυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ μας έφεραν σε αυτή την οικτρή κατάσταση, όπου και υφιστάμεθα σήμερα όλες αυτές τις προσβλητικές και μειωτικές συμπεριφορές. Οι “εγκληματίες” πολιτικοί είναι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Aυτό να το ξεκαθαρίσουμε.

Από ΑΠΕ/ΜΠΕ.

Να θυμήσουμε ένα βίντεο με τον Γιώργο Αυτιά, όταν πρόσφερε ένα από τα ακριβά σπίτια του στο ΔΝΤ.

Με ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε γνωστό ότι προσφέρει προς τους εκπροσώπους του ΔΝΤ για όσο χρόνο μείνουν στην Ελλάδα διαμέρισμα 250 τετραγωνικών ρετιρέ με εκπληκτική θέα στον όρμο του Φαλήρου.

Από NewsIt.



Και αυτό.

Συνάντηση μίας ώρας με τους εκπροσώπους της Τρόικα είχε σήμερα ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Πρέσβης ε.τ., κ. Γ. Γεωργίου, επικεφαλής ομάδας Βουλευτών και στελεχών του Κόμματος στην οποία μετείχαν ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ και Βουλευτής Β' Αθήνας κ. Κ. Αϊβαλιώτης, η Ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Ν. Τζαβέλα και ο επίτιμος Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων κ. Π. Γεννηματάς.

Από mediasoup.

Και αυτό.

«Ερχόμαστε και δαιμονοποιούμε το Δ.Ν.Τ. λέγοντας πως τα μέτρα που θα μας επιβάλλει θα είναι ιδιαιτέρως σκληρά. Γιατί δεν λέμε όμως την αλήθεια στον Ελληνικό λαό; Nα του πούμε ότι αν δεν πάρουμε δηλαδή αυτή τηνκρίσιμη στιγμή μέτρα τότε θα οδηγηθούμε σίγουρα στην καταστροφή. Το ΔΝΤ δεν είναι μονόδρομος. Είναι όμως ο πιο σύντομος δρόμος, γεμάτος βέβαια λακκούβες και γκρεμούς». Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές» στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.

Από το ποτπουρί του madata.gr.

Αυτά τα ολίγα. Διότι ακόμα και η κωλοτούμπα θέλει τέχνη κι όχι παρθενοσυρραφές.*


_______________________
*Μια μάλλον αποτυχημένη απόπειρα να κάνουμε χιούμορ ολόιδιο με του αρχηγού της κωλοτούμπας.