Σάββατο, 19 Ιουλίου 2008

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ ΓΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΣ !!!

Βιλδιρίδης, γνωστή αριστοκρατική οικογένεια του Πανοράματος... έχουν λέει κοσμηματοπωλεία... Μάλιστα... Να τα χαίρονται...

Τί σχέση νά χει άραγε αυτό το όνομα με το παρόν blog? Ε, άς βάλουμε και έναν γρίφο καλοκαιριάτικα, να έχετε να αναρωτιέστε εκεί που κάνετε τα μπανάκια σας, σε καμμιά όμορφη παραλία με το καλό... Η απάντηση (άν και ήδη πολύ γνωστή στους κοσμικούς κύκλους) εντός ολίγων ή περισσοτέρων ημερών... Από εδώ ή από ξεχωριστό (αγνώστου ταυτότητος) blog...

Α, μας πρόλαβαν άλλοι (ε, εντάξει, το http://press-gr.blogspot.com/ το ξέρετε όλοι... Και η ημερομηνία (2007-04) συμπίπτει χρονικά με τον ντόρο που έγινε για τα "κακά και μοχθηρά" blogs, ε, έτσι είναι... Τα καλύτερα σχόλια τα βάζουν πάντα οι Ανώνυμοι (πώς λέμε Ανώνυμοι Αλκοολικοί, κάπως έτσι...)

http://press-gr.blogspot.com/2007/04/blog-post_8237.html

Ποιός κρατάει τον Καραμανλή; Μα φυσικά ο ΒΙΛΔΙΡΙΔΗΣ. Κάτι ξέρουμε και εμείς σαλονικοί.
# posted by Anonymous Ανώνυμος : 28 Απρίλιος 2007 3:16 μμ

Βασικά βουϊζει η Πόλη...

Αλλά και το Βήμα, στον Βηματοδότη της 15/07/2001, στο :
http://tovima.dolnet.gr/print_article.php?e=B&f=13313&m=A48&aa=1
αναφέρεται στον Βιλδιρίδη :

Τα ορφανά του Καραμανλή

Το δείπνο συνέβη πριν από περίπου δέκα ημέρες σε κοσμικό εστιατόριο της Κηφισιάς και η σύνθεση της παρέας ήταν τέτοια ώστε θα μπορούσα να την ονομάσω «τα ορφανά του Κώστα Καραμανλή». ­ συνοδευόμενος από την ευειδή βοηθό του δεσποινίδα Τζίνα Δραγώνα ­, Συνδαιτυμόνες ήσαν ο άλλοτε στενός (και πανίσχυρος) συνεργάτης του προέδρου της ΝΔ κ. Αρης Σπηλιωτόπουλοςο κ. Θανάσης Βιλδιρίδης, παλιός φίλος του κ. Καραμανλή από τη Θεσσαλονίκη, καθώς και «ο άνθρωπος που θα μπορούσε να ήταν αρχηγός» (για να παραφράσουμε τον τίτλο του διηγήματος του Κίπλινγκ) αλλά δεν είναι τίποτε: ο κ. Αντώνης Σαμαράς. Κοινό στοιχείο όλων (και κοινή ελπίδα...) η στενή φιλία που είχαν κάποτε με τον πρόεδρο της ΝΔ.

Και το Komotini Blogs » Piazza del Popolo » Άρχισαν οι αντιδράσεις του φοιτητικού κινήματος ΚΑΙ στην Κομοτηνή : λέει:

Από χθες το βράδυ στην Κομοτηνή έχει τοιχοκολληθεί μια αφίσα της «Πρωτοβουλίας Φοιτητών» για την σημερινή Γενική Συνέλευση της Νομικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, στην οποία οι φοιτητές θα αποφασίσουν για τις περαιτέρω κινήσεις τους. Η αναμενόμενη αντίδραση των σπουδαστών προς τον Νόμο – Πλαίσιο που προσπαθεί να προωθήσει η κυβέρνηση αποτυπώνετε πάνω σ’ αυτήν και με μεγάλη δόση χιούμορ.
Με κεντρικό σύνθημα «Το κίνημα άρχισε…και αυτοί ήδη τρέχουν!!!» και με τρεις γνώριμες φιγούρες να πρωταγωνιστούν στην αφίσα το φοιτητικό κίνημα ζητά να μην περάσουν τα ιδιωτικά πανεπιστήμια. Όσοι δεν αναγνωρίσατε τους «δρομείς», πρόκειται για τον Πρύτανη του ΔΠΘ Κωνσταντίνο Σιμόπουλο, τον υπουργό παιδείας Ευριπίδη Στυλιανίδη και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου. Για μια ακόμη φορά όμως, ο Κώστας «Βιλδιρίδης» Καραμανλής στο…απυρόβλητο!!!

Nivas comments

Και το: Animalis’s Weblog στην ανάρτηση: http://animalis.wordpress.com/2007/09/page/2/
For the greek political future and the global enviroment

Καλό Καλοκαίρι... Μπλούμ.