Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2008

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!!

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ
Το 2000
1 $ = 1.2 Eur και 1 βαρέλι πετρέλαιο = 60$
επομένως 1 βαρέλι = 72 Eur
Σήμερα ( Απρίλιος 2008 )
1 $ = 0.62 Eur και 1 βαρέλι γύρω στα 115$.
επομένως 1 βαρέλι = 71,3 Eur
Η ερώτηση είναι:
Εάν στην Ευρώπη το βαρέλι, έχει την ιδία τιμή, με εκείνη του 2000, γιατί η τιμή της βενζίνης αυξήθηκε τόσο πολύ;
Η κρίση του πετρελαίου δεν φαίνεται τόσο απελπιστική για όποιον πουλά βενζίνη και για το κράτος που εισπράττει δυσανάλογους φόρους επί αυτής.
Ούτε για τους κρατικούς φορείς που χρησιμοποιούν το πετρέλαιο για παραγωγή ενέργειας, μεταφορές, κλπ που κι αυτοί αυξάνουν συνεχώς τους λογαριασμούς. Νομίζω πως μας δουλεύουν αγρίως . .
Παρακαλώ πολύ ανακυκλώσατε το παρόν μήνυμα σε όσο περισσότερο κόσμο μπορείτε:
- ίσως να καταλήξει στα χέρια κανενός «εγκέφαλου» που μας κυβερνούν και να έχουμε καμιά διευκρίνηση για το γεγονός ότι πληρώνουμε συνεχώς επαυξημένο, κάτι με την ίδια τιμή
- ίσως το δει κανένας δημοσιογράφος από αυτούς που κλαίνε κάθε πρωί στα παράθυρα για την άνοδο της τιμής του πετρελαίου σε δολάρια!!!! (αναρωτιέστε μετά τι κάνουν και παίρνουν τόσα πολλά λεφτά για αμοιβή!!!!)
- ίσως, έχοντας πλέον γνώση όλοι μας, ότι μας δουλεύουν αγρίως και μας κατακλέβουν (όπως πάντα), να μπορέσουμε και να βγούμε απ' τα ρούχα μας.
ΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕΛΗ ΣΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ

Σχόλιο του συγγραφέως του παρόντος Blog: Κοινώς οι Αλογοσκούφαινες μας δουλεύουν ψιλό γαζί όταν μας λένε για Εισαγόμενο κύμα ακρίβειας και άλλες τέτοιες παπαριές στο τετράγωνο, καθότι άν σκεφτόταν όντως τα χαμηλά εισοδήματα και όχι τους εφοπλιστάδες και τα λαμογιοκολλητηλήκια τους, δέν θα ανέβαζαν τα τιμολόγια της ΔΕΗ κατά 20+% σε ένα χρόνο, αλλά τουλάχιστον (για τα μάτια του κόσμου που λένε) θα τα ανέβαζαν κατά το ποσοστό που δώσανε αυξήσεις (άν θυμάμαι καλά 3 με 4 %)...