Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2007

Disclaimer | Όροι Χρήσης | Δικαιώματα | Ψιλά Γράμματα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙO? ΣΑΤΙΡΙΚO ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚO ΠΟΛΙΤΙΚO BLOG 'Σκάστε Ρουφιάνοι'
ΔΙΣΚΛΕΙΜΕΡ ή ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ή ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...

1.To Blog 'Σκάστε Ρουφιάνοι' δεν ανανεώνεται σε προκαθορισμένα χρονικά διαστήματα. Δεν είναι ούτε ημερήσιο, ούτε εβδομαδιαίο, ούτε μηνιαίο, αλλά όποτε-μας-γκαυλωσει-αίο Περιοδικό ηλεκτρονικής μορφής.Να μήν ξοδευόμαστε κιόλας.Πάντα μου άρεζαν τα Δωρεάν πράγματα. Τις ευθύνες στον Ο.Ε.Δ.Β. Αλλιώς θα ήταν πολύ προβλέψιμο! Το πάν είναι να έχει και κάποιο 'σασπένς' η όλη φάση. Η χαρά της έκπληξης στα πρόσωπα των αναγνωστών ή το 'Στοιχείο του Αιφνιδιασμού'!
2.Η ευθύνη της ανάγνωσης των σελίδων του Blog 'Σκάστε Ρουφιάνοι' βαρύνει αποκλειστικά τον Αναγνώστη. Αν το περιεχόμενο του, νομίζετε πως σας προσβάλλει ή το θεωρείτε ακατάλληλο δια ανηλίκους, παρακαλείστε και υποχρεούστε να εγκαταλείψετε την ανάγνωση αμέσως, να αποταμιεύσετε τα
νομίσματα στην τράπεζα ή τον κουμπαρά σας και να αφήσετε τις θεωρίες σας για την αυτοβιογραφία σας.
Θα σας δοθεί χρόνος να την γράψετε, μήν ανυσηχείτε. Plenty of time.
3.To Blog 'Σκάστε Ρουφιάνοι' δηλώνει κατηγορηματικά πώς τυχούσες συνωνυμίες ουδεμία σκοπιμότητα εξυπηρετούν και είναι εντελώς συμπτωματικές. Σε πολλές περιπτώσεις τα ονόματα έχουν αλλαχθεί για να προστατευθούν οι ένοχοι. Είπα, δεν δέχομαι μυνήσεις, ούτε και έκανα και καμμία. Μήν κάνετε κανένα λάθος μερικοί μερικοί και ανοίξουν οι 'Ασκοί του Αιόλου'! Γιατί με ένα Find & Replace τα 'αλλαγμένα' ονόματα μετατρέπονται πανεύκολα στα πραγματικά. Και μετά κάποιοι θα τρέχουν πανικόβλητοι να κρυφτούν, αλλά θα είναι πολύ αργά πλέον. Και Copy Paste έχουν την δυνατότητα να κάνουν και άλλοι εκ μέρους μου.
4.To Blog 'Σκάστε Ρουφιάνοι' δηλώνει κατηγορηματικά πως ουδεμία σχέση έχει με μεγάλα συμφέροντα, πολυεθνικές εταιρίες, εκδοτικούς οίκους, εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, και άλλα καρτέλ και μονοπώλια. Δεν χρηματοδοτείται από κανέναν (έτσι και αλλιώς δωρεάν είναι τα Blogs, το είπαμε) και δεν έχει κανένα Άμεσο ή Έμμεσο οικονομικό συμφέρον. Δεν προσφέρει χώρο για διαφημίσεις. Πάντα τις σιχαινόμουνα.
5.To Blog 'Σκάστε Ρουφιάνοι' ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ , ΙΔΕΕΣ , ΚΑΚΙΕΣ , ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ , ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ, E-Mails, Συγχαρητήρια, Ευχές, Προτάσεις, Σχόλια, Βρισίδια (μόνο με Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Σταθερό και Κινητό τηλέφωνο, και οπωεσδήποτε Αριθμό Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου Νέου Τύπου (Σέγκεν, ξέρετε), Καταγγελίες, αλλά όλα αυτά μόνο γραπτώς, στο Email του. ... Δεν Δέχεται Μηνύσεις, Αγωγές, Εξώδικα και άλλα τέτοια!. Δέν δέχεται υποβολείς, ρυθμιστές, αλλά ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ. Ελευθερία του Λόγου δέν έχουμε? Ή μήπως ούτε αυτό δεν έχουμε πλέον? Δεν κατάλαβα που δεν θα μιλήσω ελεύθερα? Εδώ ακόμα και ο κ.Πολύδωρας το είπε: 'Αυτό δέν γίνεται , παρά μόνο με την φυσική εξόντωσή μου'
6.Επιτρέπεται η Αναδημοσιέυση και η Αναπαραγωγή του Περιεχομένου του Blog 'Σκάστε Ρουφιάνοι' με υποχρεωτική δημοσίευση της πηγής σε Link. Απαγορεύεται η περιληπτική ή κατά παράφραση διασκευή των κειμένων του Blog χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια της συντακτικής ομάδας.
7.Το mirroring επιτρέπεται μόνο με άδεια (σιγά μήν περιμένετε άδεια μερικοί μερικοί...) του εκδότη και αρχισυντάκτη και με την προϋπόθεση πως δεν αλλοιώνονται τα κείμενα, δεν γίνονται αντικείμενο οικονομικής ή άλλης εκμετάλλευσης και ενημερώνουν για το πραγματικό URL.
8.Η μη αποδοχή ή μη κατανόηση των όρων αυτών συνεπάγεται την απαγόρευση ανάγνωσης των κειμένων.
9.Το επίσημο URL του Blog 'Σκάστε Ρουφιάνοι' είναι: http://triapoulakiakathontanstonapautonmou.blogspot.com/ και το καμάρι μου: http://skasteroufianoi.blogspot.com/. Κατά καιρούς μπορεί να έχουν μιρκοδιαφορές στα κείμενα, αλλά βασικά για τα ίδια θέματα θα έχουν γεννηθεί... Κάτι σάν τα δίδυμα, τα ετεροζυγωτικά. Και μοιάζουν, και δέν μοιάζουν. Ποτέ όμως δέν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος, μπορεί να υπάρχουν και καννά δυό τρία ακόμα 'κρυφά', που μπορεί και να είναι και έτοιμα... να 'φανερωθούν', αλλά έτσι χάνεται το παιχνίδι και η χαρά και ο αιφνιδιασμός. Ποιός ξέρει ? Αλλά μου αρέσει να προλαβαίνω τις εξελίξεις και να είναι ζωντανή η κάλυψη των τεκταινόμενων. Όσο ζωντανή μπορεί να είναι από κάποιον που δέν έχει ακόμα σύνδεση DSL, κλάψ, μπου χου χου... Αλλά βλέπετε αφραγκιές τελευταία, και ώς γνωστόν: Θα γυρίσει ο τροχός, θα γαμήσει και ο φτωχός!. Και ο τροχός γυρνάει, όπως η στρογγυλή θεά μπάλλα, που εμένα δεν με τρελλαίνει κιόλας.Αν θέλετε να σας απαντήσω παρακαλώ δώστε έγκυρη ηλεκτρονική διεύθυνση (valid email address).
Ευχαριστώ που σιγά μήν κάτσατε να διαβάσατε όλους τους όρους του Disclaimer. Θα πρέπει να είστε περίπτωση μεγάλη... Ή απλά περίεργος να δείτε τί λέει...Ή απλά λεπτολόγος και τακτικός άνθρωπος. Ή Νομικός με χιούμορ. Ή άμεσα ενδιαφερόμενος. Ή Σκατορουφιάνος. Μέλος του Χαφιεδότσουρμου, που ως γνωστόν 'αποτελούν τον Εθνικό Κορμό'...
10. Τυχόν φωτογραφίες που θα βάζω εδώ μπορείτε να τις παίρνετε σεβόμενοι πάντα τους δημιουργούς των και τους όρους που οι ίδιοι θέτουν. Τις δικές μου (όπως αυτή κάτω κάτω από το Άγιο Όρος) σας τις χαρίζω.Δωρεάν, όπως έχω μάθει.
11. ΣΚΟΠΟΣ του Iστολογίου: Θα μπορούσε να είναι ο εξής:
«Για τον Σχολιασμό της Πολιτικής και όχι μόνο Επικαιρότητας, την Κριτική Επί Αποφάσεων των Δικαστηρίων και των Ανεξάρτητων Αρχών,την Ενημέρωση για Δικαιώματα και Διαδικασίες, την Κοινωνική και Πολιτική Σάτυρα, και την υπεράσπιση της Ελευθερίας του Λόγου, αλλά και του Συντάγματος της Ελλάδος». Θα μπορούσε όμως και νά ναι εντελώς για την πλάκα μου... Επειδή μυστήριαι αι βουλαί του Κυρίου και Άβυσσος η Ψυχή του Ανθρώπου, άς το αφήσουμε ανοιχτό... Και γιατί να έχει σκοπό σώνει και καλά??? Ε? Για την προοσωπική μου ευχαρίστηση το σήκωσα το Blog (Ιστολόγιο) και για να τα λέω κάπου, από όπου όποιος θέλει και μόνο άν θέλει να μπορεί να διαβάσει τις σκέψεις μου και τις απόψεις μου. Α, και κάτι ακόμα: Δέν αποτελεί ούτε βιογραφικό, ούτε μανιφέστο, ούτε ιδρυική διακύρηξη ούτε άλλα τέτοια κουραφέξαλα, ένα απλό Blog είναι, σεμνό και ταπεινό, χωρίς τίποτα παραπάνω ή λιγότερο από τα υπόλοιπα 80.000.000 Blogs που έχουν σηκωθεί... Λογαριασμό θα σας δώσω? Είπα να δώ τί είναι αυτό το περίφημο 'Blog' και σήκωσα και εγώ ένα (νά χαμε να λέγαμε) και μου άρεσαν τα διάφορα τρικάκια με τα σκριπτράκια, και τους χάρτες και τα άλλα καλούδια, και μετά άρχισα να μιλάω... Που ως γνωστός πολυλογάς, άμα ξερκινήσω... σταματημό δέν έχω... Αυτά νομίζω αρκούν. Σάν τον Αρκά, που από μόνος του αρκεί να αγοράσεις ολόκληρη Εφημερίδα και άς μήν διαβάσεις τίποτα άλλο!!!

Τα Δικά σας Δικαιώματα :

1) Να διαβάσετε (άν θέλετε, δέν πιέζουμε ποτέ) αυτό το Blog.
2) Να μήν διαβάσετε αυτό το Blog.
3) Να βγείτε αμέσως έξω και να κλείσετε καλά και την πόρτα, να μήν μπάζει...
4) Να ξαναμπείτε ή να μήν ξαναμπείτε και ποτέ. Σκασίλα μου μεγάλη... Ξέρετε τώρα, δέν θα κοιμηθώ άν δέν ξαναμπείτε.
5) Να το διαδώσετε ή να μήν το διαδώσετε. Να το σχολιάσετε ή να μήν το σχολιάσετε (αλλού είπαμε, όχι εδώ, είναι κομμένα τα Σχόλια εδώ).
6) Να πάτε για καφέ, μπύρα, ποτό κτλ. με παρέες και φίλους θεωρώντας οτι έχετε σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθείτε (δέν θα παρεξηγηθώ καθόλου).
7) Να σηκώσετε ή να μήν σηκώσετε και εσείς ένα δικό σας Blog να πείτε και εσείς τα δικά σας.
8) Να κάνετε ότι θέλετε, αρκεί να μήν πειράζετε και προσβάλλετε άλλους. Ελευθερία έχουμε.
9) Να ψηφίσετε ή να μήν ψηφίσετε στις ψηφοφορίες, να δέιτε ή να μήν δέιτε τα αποτελέσματα, να δέιτε πόσοι επισκέπτες μπαίνουν από τον Counter ή από τους χάρτες επισκεπτών, ή να μήν τα κάνετε.
10) ΔΕΝ έχετε δικαίωμα να θιχθείτε και να παρεξηγηθείτε από όσα γράφονται εδώ ΟΥΤΕ να τα πάρετε στο κρανίο αλλά ούτε και να τα ΠΑΡΕΤΕ γενικώς, ούτε να τα ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ. Εάν δέν συμφωνείτε με τους Όρους αυτούς, παρακαλείσθε και υποχρεούστε να βγείτε αμέσως από το Ιστολόγιο και να ξεχάσετε ότι διαβάσατε, να μήν το διαδώσετε πουθενά την ύπαρξή του και την διεύθυνσή του ή άλλους τρόπους να το επισκεφθεί κάποιος άλλος, ούτε γραπτώς ούτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, ούτε με σημειώματα, ούτε με Emails, ούτε με SMS να διαδίδετε τα παραπάνω αναγνωριστικά στοιχεία του Ιστολογίου.

Τα Δικά μου Δικαιώματα :

1) Σε αυτό το Blog δικαιούμαι να λέω ότι γουστάρω ! Το Blog είναι δικό μου και λέω ότι θέλω γιατί στο Blog μου εγώ είμαι το αφεντικό και είμαι ο μοναδικός που μπορεί να με λογοκρίνει γιατί εγώ αποκλειστικά φέρω την ευθύνη των κειμένων μου. Βασικά άμα σας αρέσει που λένε... Δέν σας ανάγκασε κανένας να μπείτε σε
αυτό το Blog, και ακόμα περισσότερο, να το διαβάσετε ή να συμφωνείτε με όσα γράφει. Και επειδή τό χουμε ξαναδεί το παραμυθάκι, τους προλαβαίνω και αυτούς
που ίσως σκέφτηκαν οτι θα περιμένουν να μου ξεφύγει κάτι και να μου κάνουν μύνηση. Μπάααα... Παλιά, που λένε... Μυνήσεις, αγωγές, κτλ. ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ BLOG,
και άν κάνουν το λάθος κάποιοι και κάνουν καμμιά κίνηση τέτοια, ένα έχω να πώ : Μαύρος φίδις που τους έφαγε. Θα απαντήσω με ομοβροντίες μυνήσεων, μπροστά
στις οποίες η δικιά του θα είναι κατευθείαν για τον κάλαθο. Είπα, δέν έκανα μυνήσεις, γιαυτό και δέν θα ανεχτώ από κανέναν να τολμήσει να μου κάνει μύνηση.

2) Προσωρινά, και ίσως μόνιμα, διότι ουδέν μονιμότερον του προσωρινού, έχω κομμένα εντελώς τα Σχόλια (Comments).Σχόλια (Comments), μάλλον δέν θα αφήσω ποτέ, διότι θα αρχίσουν να μπαίνουν διάφοροι κάφροι και να αμολάνε καφρίλες και βρισίδια. Το ξέρω το επίπεδό τους, είναι ικανοί για τα χειρότερα. Γιαυτό και δέν θα τους κάνω τη χάρη να αμολάνε εδώ κάθε καφρίλα που τους κατεβάίνει. Ξέρω, δέν είναι και εντελώς δημοκρατικό αυτό, αλλά ο σκοπός του Blog αυτού δέν είναι να μετατραπεί σε ένα φόρουμ απόψεων και καυγάδων, αλλά να γράφω ότι γουστάρω, ότι με απασχολεί και ότι με ενδιαφέρει. Άλλωστε το BlogSpot όχι μόνο μου επιτρέπει αλλά μου δίνει και την δυνατότητα να φιλτράρω τα Comments, έτσι κι αλλιώς.

Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων να ξεκαθαρίσω ότι τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι λογοκρισία για 2 απλούς λόγους:

α) Το Blog αυτό είναι δικό μου και εγώ ορίζω τους κανόνες και το περιεχόμενο του. Εγώ Διαχειρίζομαι τα πάντα. Σχόλια (Comments), μάλλον δέν θα αφήσω ποτέ.Άλλωστε το BlogSpot όχι μόνο μου επιτρέπει αλλά μου δίνει και την δυνατότητα να φιλτράρω τα Comments, έτσι κι αλλιώς.

β) Δεν υπάρχει νόημα να μιλάμε για λογοκρισία όταν ο καθένας μπορεί να έχει το δικό του Blog και να γράφει εκεί τη γνώμη του ή την καφρίλα του. Μπορεί ακόμα και να με κράξει χυδαία, αλλά από το δικό του Blog... Για να τον δώ... Θα έχει τα κότσια? Γιατί θα το βρώ το σχολιάκι, ακόμα και το πιό μικρό, ακόμα και άν είναι προσωρινό. Να ναι καλά οι μηχανές αναζήτησης που κασάρουν τα πάντα... Και το Google Alerts που το έχω βάλει σε μόνιμο κόκκινο συναγερμό για όλες τις λέξεις που χαρακτηρίζουν αυτό το Ιστολόγιο.

Όχι τίποτα άλλο, για να μήν λέτε μερικοί μερικοί οτι δέν ήμουν σαφής. Και ακριβής.Τσού ρε...

Και μέρα που είναι σήμερα, να κλείσουμε με το : ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!